Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Veľký 4-izb. byt / Lukratívna lokalita / Komenského / Košice - Staré Mesto | Košice-Staré Mesto

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: Komenského 27
Počet izieb: 4
Celková výmera: 80 m2

Popis nehnuteľnosti

Realitná spoločnosť PARTNERS REAL Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom kompletne zrekonštruovaný 4 izbový byt situovaný v jednej z najžiadanejších lokalít Košíc - Staré Mesto, ul. Komenského. Vďaka jeho výbornej polohe v blízkosti historického centra mesta a výhodnému umiestneniu mimo hlavnej, frekventovanej cesty Vám tento byt ponúka kvalitné, pokojné a štýlové bývanie.

Výmera bytu je 80 m2, disponuje loggiou (3,5 m2) a pivnicou v suteréne bytového domu. Nachádza sa na 4. poschodí zo 7. v panelovom bytovom dome s novým výťahom. Jeho orientácia je na Severo - východ (kuchyňa spojená s obývačkou, nepriechodná izba) a Juho - západ (spálňa, izba s východom na loggiu). Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a od vtedy ešte nebol obývaný. Pri rekonštrukcií boli osadené plastové okná, laminátové podlahy, obložkové zárubne s novými interiérovými dverami, bezpečnostné vchodové dvere, znížene stropy s bodovým osvetlením, nová kúpeľňa (s novou pračkou so sušičkou) a samostatne oddelené wc, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (chladnička, mraznička, umývačka riadu, digestor, mikrovlna rúra, elektrická rúra, indukčná varná doska), televízna stena so štýlovým led podsvietením a taktiež v celom byte bola vymenená elektroinštalácia a vodoinštalácia. Spojenie s online svetom Vám zabezpečuje vysokorýchlostní internet od firmy Antik. Byt sa prenajíma nezariadený, so spotrebičmi, ktoré vidíte na fotkách. Možnosť dozariadiť celý byt, avšak cena nájmu by bola vyššia.

Dispozícia: po vstupe do bytu sa nachádzame v priestrannej vstupnej chodbe, kde po ľavej ruke máme nepriechodnú izbu susediacu s druhou izbou, v ktorej sa nachádza východ na loggiu. Po pravej ruke máme wc a kúpeľňu. Priamo oproti prechádzame do modernej open space obývačky spojenej s kuchyňou alebo to môže byť aj jedálenská časť s kuchyňou, cez ktorú prechádzame do poslednej nepriechodnej izby.

Panelový bytový dom je kompletne zrenovovaný, obvodový plášť zateplený, vymenené stúpacie rozvody, osadený nový, moderný výťah a taktiež spoločne priestory sú zmodernizované a udržiavané. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť s pešou dostupnosťou kamkoľvek. Neďaleko sa nachádza Technická univerzita v Košiciach, materské, základne a stredné školy, Poliklinika Sever, zastávky mhd, legendárna Košická piváreň Kembridž a mnoho ďalšieho.

Cena prenájmu: 890,- € / mes. (vrátane energií a internetu)

Minimálna doba prenájmu je 12 mesiacov. Pri rezervácií nehnuteľnosti je nutné zložiť 1 mesačný depozit. Prvá platba nájomného je pri nástupe na byt.

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Staré Mesto
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
80 m2
Poschodie:
4
Loggia plocha:
3,5 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
B
Zariadenie:
nezariadený
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti