Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Tehlový 3- izb. byt (65 m2) / Gerlachovská / Košice - Sever | Košice-Sever

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: Gerlachovská 15
Počet izieb: 3
Celková výmera: 65 m2

Popis nehnuteľnosti

Realitná spoločnosť PARTNERS REAL Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom tehlový 3 izbový byt situovaný v obľúbenej, tichej lokalite plnej zelene no zároveň s blízkou a rýchlou dostupnosťou do centra mesta. Nachádza sa na ulici Gerlachovská, Košice - Sever.

Byt ma výmeru 65 m2, disponuje balkónom a nachádza sa na 4. poschodí zo 4 v bytovom dome bez výťahu, vďaka čomu máte z balkóna krásny výhľad na Košice. Je pekne presvetlený s orientáciou na Východ (obývačka s východom na balkón, nepriechodná izba) a Západ (kuchyňa, spálňa). Svojho času prešiel rekonštrukciou, v celom byte sú osadené plastové okná, zrenovované parkety, vo vstupnej chodbe, samostatne oddelenom wc a kúpeľni keramická dlažba, v kuchyni bola namontovaná kuchynská linka na mieru. Vo vstupnej chodbe, spálni a izbe boli osadené vstavané skrine, ktoré Vám zabezpečia dostatok úložného priestoru. Znížene stropy s bodovým osvetlením boli zrealizované v kuchyni a vstupnej chodbe. Byt sa prenajíma zariadený, tak ako ho vidíte na fotkách. Spojenie s online svetom Vám zabezpečuje vysokorýchlostný internet od firmy Antik.

Dispozícia: po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni, kde po ľavej ruke máme oddelene wc, priamo sa dostávame do priestrannej obývačky, z ktorej je východ na balkón, taktiež do nepriechodnej izby a spálni. Zo vstupnej chodby sa uličkou popri kúpeľni dostávame do kuchyne.

Tehlový bytový dom je zrekonštruovaný, obvodový plášť zateplený, spoločne priestory pekne udržiavané. O Váš pocit bezpečia sa postará už zavedený kamerový systém. Vďaka jeho výhodnej polohe Vám ponúka pokojne bývanie s množstvom zelene a možností voľnočasových aktivít, no zároveň rýchlu dostupnosť do mesta bez ranných dopravných zápch. V okolí sa nachádza bohatá občianska vybavenosť, ako zastávky MHD, potraviny Klas Podhradová, Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie, atď.

Cena prenájmu: 650,- € / mes. (vrátane energií a internetu)

Minimálna doba prenájmu je 12 mesiacov. Pri rezervácií nehnuteľnosti je nutné zložiť 1 mesačný depozit. Prvá platba nájomného je pri nástupe na byt.

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Sever
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
65 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
4
Loggia:
nie
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
1.5 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
nie
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti