Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: --
Počet izieb: 2
Celková výmera: 60 m2

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Partnersreal s.r.o, Vám ponúka v exkluzívnom zastúpení príjemný 2 izbový tehlový byt, nachádzajúci sa 15-20 min autom z Košíc, v obci Rudník, Košice - okolie.

Pekná a kľudná obec bez neprispôsobivých občanov, je vzdialená cca 20km z Košíc, smer Pereš, Málá Ida, Šemša, Hodkovce . . . . dobre prístupná po ceste prvej triedy, autom či SAD.

Prednosťou obce je absolútny kľud v okolí krásnej prírody stredne veľkej dedinky s počtom obyvateľov okolo 600. Občianska vybavenosť je pre základné potreby postačujúca, pričom, ponúka obchod Fresh, ďalšie menšie potraviny, pohostinstvo a z voľnočasových aktivít známe pútne miesto Svätá Anna, cca 2 kilometre v lese, či príjemné umelé jazero nad obcou a ďalšie.

Samotný byt je situovaný v dvojposchodovom, tehlovom bytovom dome s 8 bytovými jednotkami, na prízemí, s kompletnou orientáciou miestností na západ. 2 izbový byt ponúka veľkorysú rozlohu 58,8m2 plus pivnica cca 2,5m2. Všetky miestnosti v byte sú nepriechodné, pričom dispozícia ponúka centrálnu chodbu s jednotlivými vstupmi do kuchyne, detskej izby, obývačky a kúpelne s wc.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018 s novou elektroinštaláciou, vodoinštaláciou, omietkami, plávajúcimi podlahami, keramickým obkladom a dlažbou, sanitou, kuchynskou linkou a plastovými oknami.

Bytový dom prešiel čiastočnou obnovou v roku 2013 vrátane zateplenia obvodového plášťa a úpravy interiéru.

Byt je napojený na obecný vodovod a elektrinu, kúrenie je zabezpečené prostredníctvom centrálnej, vlastnej kotolne pre celý bytový dom, s kotlom na tuhé palivo do radiátorov. Odpad je riešený formou veľkokapacitných žúmp o ktorých prevádzku sa stará OSBD Moldava.

Aktuálne sú mesačné náklady na bývanie v tomto bytovom dome do 200 € komplet vrátane elektriny a internetu od Telekomu. Fond opráv sa nebude navyšovať.

Byt sa predáva vrátane zariadenia, okrem komody na knihy a kanc.stoličky. Nová veľkoplošná TV môže zostať taktiež, za príplatok 600,-€

Cena nehnuteľnosti je 59900,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. Kompletné foto nájdete na stránke Partnersreal, viď link:
https://www.partnersreal.sk/nehnutelnost/12842290-2-izb-tehlovy-byt-60m2-predaj-kosice-okolie-obec-rudnik#

V prípade záujmu a ďalších informácií kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04001 Košice. Tel: 0948757353, email: gazi@partnersreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Rudník
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
60 m2
Úžitková plocha:
60 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti