Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Nový, štartovací 1,5 izbový byt 33m2, predaj, Košice – Šaca, Učňovská 8 | Košice-Šaca

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: Učňovská
Počet izieb: 2
Celková výmera: 33 m2

Popis nehnuteľnosti

Rezervované. Vladimír Gaži a Partnersreal Vám ponúka na predaj šikovný 1,5 izbový byt v novoskolaudovanom bytovom dome z roku 2015, umiestnený pri vstupe do mestskej časti Košice – Šaca, na Učňovskej ulici č.8.
Byt je situovaný na prvom poschodí bytového domu po centrálnej prestavbe a obnove z roku 2015, v modernej budove s kamerovým systémom s nízkymi mesačnými nákladmi do 100,-€ vrátane energií.
Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, veľká kúpeľňa s wc a vaňou, spálňa so vstavanou skriňou a obývacia izba s kuchyňou.
Orientácia miestností je na východnú stranu, čím je byt ráno svetlý a poobede nie je prehriaty.
Jednoduchý, moderný štýl v novom byte pôsobí elegantne a minimalisticky. Obývacia izba s kuchyňou a barovým pultom, spálňa so vstavanou skriňou.
Byt je ideálny ako štartovací, s nízkymi mesačnými nákladmi, rýchlim dopravným napojením do Košíc, vrátane občianskej vybavenosti a MHD.
Cena nehnuteľnosti je 89000,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04001 Košice.
Tel: 0948757353, email: gazi@partnersreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Šaca
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
33 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
10
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
C
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti