Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Nebytový priestor 62 m2 / Mlynská / Košice - Staré Mesto | Košice-Staré Mesto

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: Mlynská

Popis nehnuteľnosti

Realitná spoločnosť PARTNERS REAL Vám ponúka na predaj nebytový priestor v osobnom vlastníctve nachádzajúci sa v najlukratívnejšej častí Košíc - Staré mesto, ul. Mlynská.

V súčasnosti tento nebytový priestor slúži ako prevádzka pivárne, s možnosťou následného pokračovania v tejto činnosti. Predáva sa kompletne zariadený, tak ako vidíte na fotkách. A však tento priestor ponúka mnoho ďalších alternatívnych možností využitia od vinárne, nechtového salónu až po veľmi obľúbené internetové kaviarne. Nachádza sa v suteréne historického obytného domu v dvorovej časti, kde sa z ulice Mlynská dostanete asi 15 metrovým podchodom.

Dispozícia: z dvorovej časti sa schodiskom dostávame do suterénu a vstupujeme do časti pivárne kde sa nachádzajú stoly pre zákazníkov s počtom miest na sedenie 28. Oproti nám sa nachádza plne zariadený barový pult, za ktorým je ďalej vstup do malého cca 5 m2 skladu. Popri barovému pultu sa uličkou dostávame do časti, kde sa nachádza mužské a ženské wc.

Nízke mesačné náklady vďaka zavedenej rekuperácií.

Energetickým certifikátom daná nehnuteľnosť nedisponuje.

Cena nehnuteľnosti je 54.900,- € (vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti pri financovaní hotovosťou).

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Staré Mesto
Druh: Priestory
Typ: Predaj
Typ priestoru: Iné prevádzkové priestory

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Vlastníctvo:
osobné

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti