Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pekný 1,5- izb. byt (42 m2) / Ružová / Košice - Terasa | Košice-Západ

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: Ružová
Počet izieb: 2
Celková výmera: 42 m2

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť PARTNERS REAL Vám ponúka na prenájom vyhľadávaný 1,5 izbový byt situovaný na najpreferovanejšom Košickom sídlisku - Terasa, ulica Ružová.

Výmera tohto 1,5 izbového bytu je štedrých 42 m2 a nachádza sa na 6. poschodí zo 7. s krásnym výhľadom na koruny stromov. Jeho orientácia je na Západnú stranu. Ponúka Vám k užívaniu nepriechodnú izbu, priestrannú obývačku, ktorá je od kuchyne optický oddelená jedálenským stolom a kúpeľňu s vaňou. Tento byt prešiel svojho času rekonštrukciou, jadro je murované, v celom byte sú osadené plastové okná, jednotné laminátové podlahy, v kúpeľni spojenej s wc je keramická dlažba, obložkové zárubne. Byt sa prenajíma kompletne zariadený, tak ako ho vidíte na fotkách. Keďže nemá balkón, je vhodný pre nefajčiarov.

Dispozícia: po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni, kde po pravej ruka máme kúpeľňu spojenú s wc, oproti nám sa nachádza nepriechodná izba a do prava popri kúpeľni prechádzame do hlavnej časti bytu, ktorou je priestranná obývačka s kuchyňou.

Panelový bytový dom je zateplený, spoločne priestory sú zrekonštruované a osadený je taktiež nový výťah. Vďaka jeho výbornej polohe Vám ponúka bývanie so zeleňou v okolí no zároveň s kompletnou občianskou vybavenosťou, ktorú sídlisko Terasa ponúka. Neďaleko sa nachádzajú potraviny, nákupne centra, zastávky MHD, základné, stredné a vysoké školy, ...

Cena prenájmu: 500,- €/mes. (vrátane energií, bez internetu)

Minimálna doba prenájmu je 12 mesiacov. Pri rezervácií nehnuteľnosti je nutné zložiť 1 mesačný depozit. Prvá platba nájomného je pri nástupe na byt.

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Západ
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Vlastnosti

Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
42 m2
Poschodie:
6
Loggia:
nie
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
nie
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti