Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Štýlový 2-izb. byt (58 m2) / Kalinovská | Košice-Dargovských hrdinov

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: Kalinovská

Popis nehnuteľnosti

Realitná spoločnosť PARTNERS REAL Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom najväčší panelový 2 izbový byt v Košiciach, ktorý Vám vďaka štýlovej rekonštrukcií ponúka kvalitné bývanie a nachádza sa na začiatku sídliska Dargovských hrdinov (Furča) - ul. Kalinovská. Byt je určený pre každého, kto hľadá pekné, moderné bývanie.

Výmera tohto bytu je štedrých 58 m2, disponuje aj loggiou o výmere 3,5 m2 a pivnicou, ktorá je situovaná v suteréne bytového domu. Nachádza sa na druhom poschodí v panelovom bytovom dome s výťahom a jeho orientácia je na Juh (spálňa s východom na loggiu, obývačka) a Východ (kuchyňa). K dispozícií máte priestrannú kuchyňu s novou kuchynskou linkou, obývačku, spálňu s východom na loggiu, vstupnú chodbu so vstavanou skriňou na mieru, ktorá Vám zabezpečí dostatok úložného priestoru, samostatne oddelené wc a praktickú kúpeľňu. Byt prešiel rekonštrukciou, pri ktorej boli použité moderné, kvalitné a farebne veľmi dobre zladené materiály. V celom byte sú osadené plastové okná, obložkové zárubne, v izbách laminátové podlahy, vo vstupnej chodbe, kuchyni, kúpeľni a wc keramické dlažby a pre dotvorenie perfektnej atmosféry sa použili v kuchyni a vstupnej chodbe Led pásy. Po tejto rekonštrukcií byt ešte nebol obývaný. Byt sa prenajíma zariadený, tak ako ho vidíte na fotkách. Spojenie s online svetom Vám v tomto byte zabezpečuje optický internet od firmy Orange.

Dispozícia: po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni, kde po ľavej ruke máme wc a kúpeľňu, priamo oproti nám sa nachádza spálňa s východom na loggiu. Popri kúpeľni sa dostávame do priestrannej kuchyne s jedálenským stolom pre 4 osoby. Z kuchyne prechádzame do obývačky.

Panelový bytový dom je zateplený a vďaka jeho výhodnej polohe, na začiatku sídliska Dargovských hrdinov získate bývanie s dobrou dostupnosťou do mesta no zároveň pokojne bývanie mimo hlavnej frekventovanej cesty s výhľadom na koruny stromov.


Cena prenájmu: 650,- € / mes. (vrátane energií a internetu)


Minimálna doba prenájmu je 12 mesiacov. Pri rezervácií nehnuteľnosti je nutné zložiť 1 mesačný depozit. Prvá platba nájomného je pri nástupe na byt.

V prípade záujmu kontaktujte:

Ing. Marek Vološinyi / senior maklér, tel. kontakt: 0948 757 313, email: volosinyi@partnersreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Dargovských hrdinov
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Vlastnosti

Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
58 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
2
Plocha loggie:
3.5 m2
Počet logií:
1
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti