Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Väčší 4 - izb. byt (81 m2) / Sokolovská / Košice - sídlisko Terasa | Košice-Západ

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: Sokolovská
Počet izieb: 4
Celková výmera: 81 m2

Popis nehnuteľnosti

Realitná spoločnosť PARTNERS REAL Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj veľký 4 izbový byt situovaný v pokojnej lokalite s množstvom zelene, na najpreferovanejšom košickom sídlisku Terasa - ul. Sokolovská.

Výmera bytu je 81 m2 + loggia 3,5 m2. Nachádza sa na 5. poschodí zo 7. v zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Byt je dostatočne presvetlený počas celého dňa aj vďaka jeho výhodnej orientácií, a to na Juho - východ (spálňa s východom na loggiu, 2x nepriechodná izba) a Severo - západ (priestranná obývačka, kuchyňa). Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, kedy boli osadené plastové okná a taktiež zrekonštruované jadro, ktoré je murované. Dispozične je riešený prakticky, kde máte k dispozícií priestrannú obývačku, spálňu s východom na loggiu, 2x nepriechodnú izbu, kúpeľňu s vaňou, samostatne oddelené wc, kuchyňu a priestor, ktorý môže slúžiť napr. ako šatník, prípadne sklad. K bytu prináleží aj pivnica.

Dispozícia: po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni, po pravej ruke prechádzame chodbičkou, popri spomínanom šatníku k dvom nepriechodným izbám. Oproti nám je obývačka, cez ktorú sa dostávame do spálne s východom na loggiu. Po ľavej ruke je kuchyňa, ktorá susedí so samostatne oddeleným wc a kúpeľňou.

Panelový bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený a je v ňom osadený nový výťah. Vďaka jeho výbornej polohe Vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť sídliska Terasa, kde vedľa vchodu do bytového domu máte potraviny, neďaleko je základná škola, Súkromné gymnázium, Univerzitná nemocnica L. Pasteura, zastávky mhd, ... ale taktiež Vám ponúka aj pokojné bývanie s množstvom zelene, keďže hneď vedľa sa nachádza Katkin Park.

Náklady na bývanie: 250,- € / mes.

Energetický certifikát: C

Cena nehnuteľnosti je 155.000,- € (vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri financovaní hotovosťou).

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Západ
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
81 m2
Poschodie:
5
Loggia:
áno
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
C
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti