Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Štýlový 1,5 izb. byt (36 m2) / Hemerkova / Košice - Sídlisko KVP | Košice-Sídlisko KVP

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: nezadaná
Celková výmera: 36 m2

Popis nehnuteľnosti

Realitná spoločnosť PARTNERS REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny, kompletne zrekonštruovaný a prerobený 1,5 izbový byt situovaný v pokojnej časti Sídliska KVP - ul. Hemerkova.

Výmera tohto bytu je 36 m2 + 2 m2 loggia a nachádza sa na 1. poschodí z 8. Tento pôvodne 1 izbový byt bol kompletne a hĺbkovo zrekonštruovaný, kedy došlo nie len k výmene komplet elektro a vodo inštalácie, ale zmenila sa aj jeho dispozícia a bol prerobený na 1,5 izbový. V byte boli osadené komplet plastové okná, plávajúce podlahy a taktiež moderná a zariadená kuchynská linka. Táto kompletná rekonštrukcia prebehla v roku 2016. Orientácia bytu je na Juho - Východ, takže je dostatočne presvetlený počas celého dňa. Rýchle surfovanie internetom a bohatý výber programov Vám zabezpečí už zavedený optický internet od firmy Antik. Tento byt vďaka praktickej dispozícií pôsobí veľmi priestranným a vzdušným dojmom. K bytu prislúcha aj pivnica.

Dispozícia: do bytu sa dostávame zo spoločnej predsiene so susediacim bytom. Po vstupe sa hneď oproti nám nachádza moderná kúpelňa s rohovou vaňou a taktiež sa v nej nachádza wc. Popri kúpeľni sa uličkou dostávame do spálne s manželskou posteľou, v ktorej sa Vám o množstvo úložného priestoru postará nie len vstavaná skriňa ale aj šikovne vyriešený úložný priestor umiestnení v časti nad chodbičkou. Dominantnú časť tohto bytu tvorí otvorená kuchyňa spojená s veľkou obývačkou. Tento veľký a vzdušný priestor vznikol pri modernej prerábke, kedy sa zväčšil o časť loggie (a tá sa samozrejme trochu zmenšila). Z obývačky sa nachádza východ na už spomínanú zasklenú loggiu.

Panelový bytový dom je zateplený s novým moderným výťahom, ktorý stojí na medzi poschodí. Nachádza sa na začiatku sídliska KVP, v pokojnej časti s množstvom parkovacích miest a bohatou občianskou vybavenosťou (materská škola, základná škola, potraviny LIDL, zastávka autobusu,...).

Náklady na bývanie: 146,- € / Mes

Energetický certifikát: C

Cena nehnuteľnosti je 86.900,- € (vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva).

Viac info a foto na: partnersreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Sídlisko KVP
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
36 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Podobné nehnuteľnosti