Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2 izbový byt v lukratívnej lokalite 54m2 + balkón, predaj, Košice – Sever, Tolstého | Košice-Sever

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: Tolstého
Celková výmera: 54 m2

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Partnersreal Vám ponúka na predaj príjemný 2 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite širšieho centra, Košice – Sever, na Tolstého ulici. Lokalita vyniká svojou dobrou polohou v rámci mesta, rýchlou dostupnosťou a taktiež dostatkom zelene v blízkom parku Polikliniky sever, rovnako ako kompletnou občianskou vybavenosťou a oddychovými zónami.

Byt sa nachádza na ideálnom 2 poschodí zo 7, v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome, vrátane strechy, zateplenia obvodového plášťa, nového výťahu a interiéru bytového domu.

Príjemný 54m2 veľký byt, po čiastočnej rekonštrukcií, ponúka 2 nepriechodné izby, samostatnú kuchyňu, chodbu, kúpeľňu, wc zvlášť, balkón a pivnicu na prízemí. So spoločných priestorov je k dispozícií taktiež zriedkavo využívaná kočikáreň.

Plastové okná, omietky, masívne bukové zrenovované parkety v izbách, keramické obklady a dlažby, elektroinštalácia nová v rámci jadra a kuchyne, v izbách pôvodná, vodoinštalácia taktiež vymenená.

Orientácia miestností je na  svetové strany, sever, juh a východ, kedy priestranná obývacia izba s balkónom je orientovaná na juh, kuchyňa na sever a spálňa na východ.

Mesačné náklady pre 3 člennú rodinu sú do 250,-€ komplet vrátane energií, fondu opráv, vody a tepla. Cena nehnuteľnosti je 149900,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, Košice. Tel: 0948757353, email: gazi@partnersreal.sk

 

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Sever
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
54 m2
Podlahová plocha:
55 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
54 m2
Plocha balkóna:
2.5 m2
Pivnica plocha:
2 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juhovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti