Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Luxusný beauty salón 92m2, v novostavbe Duett, odstúpenie prenájmu, Štúrova, Košice – Staré mesto | Košice-Staré Mesto

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Partnersreal Vám exkluzívne ponúka na prenájom luxusne zariadený beauty salón v známej novostavbe Duett naproti Auparku. Salón je situovaný na prízemí novostavby Duett, viditeľný a prístupný priamo z ulice, čím získava na atraktivite a výnimočnosti s pohodlným vstupom a parkovaním vedľa budovy.

Luxusne zariadený priestor s nábytkom na mieru, s luxusným vybavením na objednávku, tri kadernícke kreslá Cinderrela, 2 umývacie boxy z Paríža, stolíky na manikúru a make up a mnoho ďalšieho.

Priestor je zložený zo vstupnej lounge recepecie, 2x wc, kuchynky, skladu, kozmetickej miestnosti 15m2 a nosného priestoru salónu.

Nábytok a vybavenie salónu bolo vyhotovené na mieru či dovozom zo zahraničia, kedy bolo do holého priestoru preinvestované 150000,-€ , aktuálne za výnimočnú cenu odstupného 75000,-€

Salón DBeauty, sa prenajíma za 2480,-€ s DPH, vrátane energií, s možnosťou 3 mesačnej počiatočnej úľavy na rozbeh kedy sa budú platiť iba energie okolo 300,-€.

Súčasťou odstúpenia okrem kompletného vybavenia je aj značka, teda firma DBeauty pod ktorou salón fungoval a može ďalej fungovať.

Nepremeškajte túto jedinečnú možnosť podnikania na lukratívnom mieste v modernej budove Duett, ktorá by mohla zabezpečiť jedinečnosť Vášho podnikania na strategickom mieste.

Cena prenájmu je 2480,-€ vrátane DPH a energií, s trojmesačnou úľavou na štart a odstupné za polovicu nadobúdacej ceny a to 75000,-€

V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, KE. Tel: 0948757353, email: gazi@partnersreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Staré Mesto
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
Iné:

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
92 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
skelet
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Rok výstavby:
2018
Celková plocha:
92 m2
Orientácia:
severozápad
Inžinierske siete:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti