Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

´´RESERVE´´ Záhrada v lone prírody / Zdoba / Košice - Košická Nová Ves | Košice-Košická Nová Ves

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

Realitná spoločnosť PARTNERS REAL Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj záhradu situovanú neďaleko mesta Košíc, v lokalite Zdoba. Vďaka jej výbornému umiestneniu v danej lokalite Vám ponúka ideálne miesto na oddych a rekreáciu, keďže je situovaná hneď pod lesom.

Výmera záhrady 438 m2, je prevažne rovinatá a aktuálne sa na nej nachádza drevený záhradný domček postavený na betónovej platni o výmere 4 x 4 m, kompletne podpivničený. Obrovskou výhodou tejto chaty je rýchla dostupnosť do mesta a prístupová cesta po novej asfaltovej ceste. Na pozemku sa nachádza miestny záhradkársky vodovod a elektrická energia. Záhradu od prístupovej cesty oddeľuje murovaný plot s predprípravou na umiestnenie brány pre vjazd motorových vozidiel. Záhrada je tvaru nepravidelného obdĺžnika so šírkou cca 15 m a dĺžka cca 28 m. Orientácia je na Západ a Východ.


Cena nehnuteľnosti je 39.900,- € (vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri financovaní hotovosťou).

V prípade záujmu kontaktujte:

Ing. Marek Vološinyi / senior maklér, tel. kontakt: 0948 757 313, email: volosinyi@partnersreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Košická Nová Ves
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrada

Vlastnosti

Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
438 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Celková plocha:
438 m2
Orientácia:
západ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti