Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

1,5 izbový byt 40m2, predaj, Košice – Juh, Železníky, Ostravská | Košice-Juh

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: Ostravská
Celková výmera: 40 m2

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Partnersreal Vám ponúka exkluzívne na predaj príjemný štartovací byt po čiastočnej, staršej rekonštrukcii, situovaný na sídlisku Železníky, Košice – Juh, Ostravská ulica.

Byt sa nachádza na 7 poschodí zo 7, s kompletnou orientáciou miestností na západ. Byt nemá balkón, k dispozícií je kumbál pred bytom a kočikáreň v suteréne.

Byt disponuje murovaným jadrom s medeným elektrickým rozvodom a novým rozvádzačom, v izbách je pôvodný hliníkový rozvod. Podlahy sú plávajúce v izbách, v kuchyni, kúpeľni a chodbe keramické obklady a dlažby.  Strop je znížený sadrokartónový s bodovým osvetlením. Kúpeľňa disponuje sprchovým boxom, wc a umývadlom. Byt je upravený,  s modernou dispozíciou, s posuvnými interiérovými dverami a obložkovými zárubňami. Samozrejmosťou sú plastové okná Rehau.

 

Nehnuteľnosť sa predáva vrátane nábytku a spotrebičov, vid. foto bytu. Panelový bytový dom je umiestnený na začiatku sídliska Železníky, je zateplený s novým výťahom a obnoveným interiérom.

Celkové mesačné náklady na bývanie pre 2 osoby sú 155,-€ komplet. Bytový dom spravuje správca Bytex s.r.o. Byt je vhodný na bývanie ako štartovací byt, prípadne na prenájom ako investícia.

Byt je možné financovať aj hypotekárnym úverom. Cena nehnuteľnosti je 93000,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04001 Košice. Tel: 0948757353, email: gazi@partnersreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Juh
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
40 m2
Podlahová plocha:
41.5 m2
Skladová plocha:
1.5 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
7
Celková plocha:
40 m2
Orientácia:
západ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti