Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Lukratívny stavebný pozemok (268 m2) / Kalinčiakova / Košice - Juh | Košice-Juh

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: Kalinčiakova
Celková výmera: 268 m2

Popis nehnuteľnosti

Realitná spoločnosť PARTNERS REAL Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj pozemok situovaný v top lokalite neďaleko historického centra mesta Košice, ulica Kalinčiakova.

Tento ojedinelí rovinatý pozemok s rozlohou 268 m2 Vám vďaka svojej výbornej polohe ponúka komfortné a pokojné bývanie, mimo hlavnej cesty no zároveň blízko centra mesta, vďaka čomu budete mať všade na skok. Pozemok je dostatočne presvetlený, jeho orientácia je na Juho - západ a rozmery sú cca 12 x 22 m. Na pozemok sú privedené všetky inžinierske siete (elektrická energia, plyn, vodovod a kanalizácia). Prístup k pozemku je po asfaltovej ceste.

Cena nehnuteľnosti je 175.000,- € (vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri financovaní hotovosťou).

V prípade záujmu kontaktuje: Ing. Ladislav Uzík - 0948 757 959

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Juh
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba
Iné:

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
268 m2
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti