Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Tehlová chata v top lokalite, predaj, Myslava – Kamenný potok, Košice - Západ | Košice-Myslava

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Celková výmera: 80 m2

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Partnersreal Vám ponúka exkluzívne na predaj zachovalú chatu v dobrom stave, postavenú v 80roku, situovanú v žiadanej lokalite Myslava, v chatovej oblasti Kamenný potok na ulici Pod Gruntom.

Lokalita je perfektne prístupná po asfaltovej ceste, vzdialená 600m od zastávky autobusu pri škole, dnes už značne využívaná na trvalé bývanie.

Kvalitne postavená stavba s pôdorysom 7 x 5m má úžitkovú plochu cca 70m2, je samostatne stojaca, na pozemku v osobnom vlastníctve s rozlohou 410m2. Chata je osadená v spodnej časti  mierne svahovitého pozemku, ktorý je ohraničený potokom a lesom, čím sa stáva lukratívnou či už na chatovanie, alebo na trvale bývanie pri ďalších úpravách a investíciách do nehnuteľnosti. Vďaka dobrému prístupu a vzdialenosti do centra sa lokalita postupne mení z chatovej na trvalo obývanú.

Kvalitne postavená stavba je perfektným základom pre prípadnú budúcu prístavbu/prestavbu na trvalo obývateľné miesto so značnou úsporou budúcich investícií.

Chata je napojená na elektrickú sieť, disponuje vlastnou kopanou studňou s pitnou vodou a odpad je zvedený do nepriepustnej 5m3 veľkej žumpy.  Okrem samotnej chaty je voda privedená do priľahlého skleníka na zavlažovanie plodín. Kúrenie je na tuhé palivo prostredníctvom dvoch lokálnych pecí.

Dispozíciu chaty tvorí priestranná vstupná veranda, hlavná obývacia izba, kuchynka a wc s umývadlom. Podkrovie je obývateľné, taktiež murované, prístupné po drevenom schodišti z vnútra, či exteriérovom schodišti z vonkajšej strany. Suterén je priestranný tvorený hlavnou miestnosťou/dielňou a dvoma menšími skladmi aj s technickým zázemím. V suteréne, pod verandou je ešte jedna pivnica slúžiaca na uskladnenie vyzbieraného ovocia či zeleniny.

Pozemok je mierne svahovitý so šírkou 12m a dĺžkou 35m. V prednej, záhradnej časti sú dospelé ovocné stromy a kríky, výborné staré hrozno a skleník. V zadnej časti za chatou je plechový sklad náradia,  živý plot z tují, ohraničujúci pozemok za ktorým je potok a les.

Chata bola pravidelne využívaná s patričnou starostlivosťou, v osobnom vlastníctve, s projektovou dokumentáciou, bez tiarch. Dôležitou informáciou je taktiež presný adresný bot podľa GPS súradníc, kedy po zadaní ulice a popisného čísla je možné nehnuteľnosť presne nájsť.

Dobrá nehnuteľnosť v skvelej  lokalite, s obrovským potenciálom či už na chatovanie , alebo bývanie osloví široké spektrum záujemcov ktorý vedia čo je dobré . . V okolí je občianska vybavenosť obce, škola, škôlka, potraviny Fresh, servis a mnoho ďalšieho pre trvalé bývanie.

Cena nehnuteľnosti je 94000,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis.

V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, KE. Tel: 0948757353, email: gazi@partnersreals.sk

 

 

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Myslava
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Status:
zľava
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
410 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
12 m
Dĺžka pozemku:
35 m
Úžitková plocha:
70 m2
Zastavaná plocha:
31 m2
Podlahová plocha:
80 m2
Skladová plocha:
7 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Rok výstavby:
1980
Rok kolaudácie:
1982
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
80 m2
Terasa plocha:
15 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
juhovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - blízko pozemku:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Voda - blízko pozemku - vodný zdroj:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Kanalizácia - na pozemku - žumpa:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti