Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Tehlový 3 izbový byt s krásnym dvorom, 3x loggia, predaj, Košice – juh, Krivá ulica | Košice-Juh

209 999 €
Ulica: Krivá
Celková výmera: 87 m2
Cena 209 999 €

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Partnersreal Vám ponúka exkluzívne na predaj, príjemný tehlový 3 izbový byt, situovaný neďaleko Auparku, s krásnym uzavretým dvorom, na Krivej ulici, Košice – Juh.

Bytový dom postavený okolo roku 1923 prešiel vkusnou a komplexnou obnovou  vrátane strechy, exteriéru a interiéru. Výnimočnosťou domu je okrem krásneho uzavretého dvora s altánkom a grilom,  aj krásne upravené suterénne priestory, kde sa nachádza detská kompletne vybavená herňa, s možnosťou lepšej socializácie detí v bytovom dome na neutrálnej pôde.

Byt s rozlohou 87m2 vrátane pivnice 7m2 prešiel kompletnou rekonštrukciou z pred niekoľkých rokov, kedy bola navrhnutá nová dispozícia, vyhotovená nová elektro a vodoinštalácia, vlastné kúrenie na plyn + kachľová pec, okná, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, keramické obklady a dlažby, pôvodné repasované bukové parkety a mnoho ďalšieho.

Zaujímavosťou bytu sú 3 loggie, z toho 2 na ulicu a jedna do krásneho, uzavretého dvora, s altánkom a grilom, kde sa reálne tento aj využíva pričom vaše ratolesti ocenia rozľahlý priestor na rôzne športové aktivity. Napriek absolútnemu centru a blízkej stanice je tento veľký kus zelene obrovským benefitom bývania v absolútnom centre.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba s kúpeľňou a wc, ďalšie wc, priestranná kuchyňa prechodná do spálne, obývacia izba s loggiu priechodná do druhej spálne taktiež s loggiou.

Orientácia bytu je na východ a západ, kedy obývacia izba s loggiou a spálňa s loggiou sú otočené na východ a kuchyňa, kúpeľňa a druhá spálňa na západ do dvora.

Byt je tehlový,  atypický, so zaujímavými parametrami situovaný neďaleko Auparku čo ocenia najme moderný ľudia náročný na čas.

Parkovanie je možné pred bytovým domom, s možnosťou prednostného vyhradenia parkovania pre obyvateľov domu.

Viac informácií radi poskytneme na prípadnej obhliadke, či telefonicky.

Cena nehnuteľnosti je 209999,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis.

V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04001 Košice. Tel: 0948757353, email: gazi@partnersreal.sk

 

 

 

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Juh
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
82 m2
Podlahová plocha:
80 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
1923
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Poschodie:
1
Celková plocha:
87 m2
Plocha loggie:
5 m2
Počet logií:
3
Pivnica plocha:
7 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti