Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rozľahlá záhrada na predaj, 960m2, Pánska pastva, Košice – Šaca | Košice-Šaca

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Partnersreal Vám ponúka exkluzívne na predaj rozľahlú záhradu, s ideálnymi rozmermi 20 x 48m, s celkovou plochou 960m2.

Záhrada je situovaná na západnej strane mestskej časti Šaca, na miernom kopčeku s príjemným výhľadom na okolie, zo severnej časti ohraničená lesom známa aj ako Pánska pastva. Pozemok je rovinatý, so spevnenou prístupovou cestou prejazdnou bežným autom cca 1200m od hlavnej asfaltovej cesty.

Pozemok je aktuálne zanedbaný, zarastený náletovými drevinami ako breza, lieska, a niekoľko ihličnanov ktoré by mohli v budúcnosti poslúžiť ako zátišie pri úprave pozemku s adekvátnym súkromím.

Záhrada sa predáva v aktuálnom stave, zatiaľ bez inžinierskych sietí. Aktuálne sa lokalita využíva na záhradkárčenie, relax a oddych v príjemnej lokalite bez neprispôsobivých občanov , vzdialenej cca 1,5km od mestskej časti Šaca.

Cena nehnuteľnosti je 13500,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04001 Košice.

Tel: 0948757353, email: gazi@partnersreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Šaca
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrada
Iné:

Galéria nehnuteľnosti

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
960 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
20 m
Dĺžka pozemku:
48 m
Celková plocha:
960 m2
Orientácia:
juhozápad

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti