Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Novostavba rodinného bungalovu, predaj, Košice - okolie, Kostoľany nad Hornádom | Kostoľany nad Hornádom

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: Stŕma
Počet izieb: 4
Celková výmera: 136 m2

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Partnersreal Vám exkluzívne ponúka na predaj, novostavbu rodinného bungalovu v príjemnom prostredí obce Kostoľany nad Hornádom, vzdialenej cca 8km od Košíc. Dom sa nachádza na rohu Sokoľskej a Stŕmej ulice na konci obce, v existujúcej zástavbe rodinných domov.

Samostatná stavba je osadená v miernom kopčeku na rovinatom pozemku obdĺžnikového tvaru, s rozlohou 587m2 pri rozmeroch 23x26m.



Štádium hrubej stavby bolo ukončené v roku 2021, precízne, odborne a z kvalitných materiálov. Na susednej parcele sa nachádza identický dom majiteľa.

Murovaný bungalov bol vyhotovený z kvalitnej tehly Wienerberger o hrúbke 30cm. Strecha je valbová so strešnou krytinou z betónovej škridle Terran. Strop je doskotrámový s podhľadom zo sadrokartónu.

Stavba je napojená na všetky inžinierske siete okrem plynu a teda obecná kanalizácia, obecný vodovod, elektrická prípojka. Plyn v obci je, avšak nie je napojený ku stavbe.

Zastavaná plocha domu je 147m2 bez terasy, pričom čistá úžitková plocha je 110m2 + 26m2 terasa.

Aktuálne je dom tesne pred dokončením, kedy boli osadené antracitové okná s izolačným trojs klom, bola natiahnutá nová sadrová omietka, elektroinštalácia a vodoinštalácia sú hotové. Kúrenie je teplovodné podlahové bez topného telesa, pričom vhodné by bolo tepelné čerpadlo, prípadne elektro kotol. Dokončené sú taktiež vypínače a zásuvky, sadrokartónové podhľady s prípravou na osvetlenie, maľovky, dažďové zvody zapustené do zeme s vyústením mimo pozemku a zaizolovaná strecha kvalitnou fúkanou izoláciou Knauf Supafil loft.

Dokončenie domu do obývateľného stavu zostáva na budúcom majiteľovi, vo forme zriaďovacích predmetov kuchyne a kúpeľní, topného telesa,  terénne úpravy na pozemku. Aktuálne bolo vyhotovené nové zateplenie obvodového štítu, poslednou fázou je výber farby a typu omietky.

Dispozícia podľa projektu počíta so vstupnou chodbou, 3 samostatnými spálňami, 2 kúpeľňami s wc, technickou miestnosťou, obývacou izbou s otvorenou kuchyňou a jedálňou s výstupom na prestrešenú terasu. Povala je neobytná vhodná ako odkladací priestor po celej dĺžke stavby.

Orientácia stavby s ohľadom na miestnosti je prevažne na juho východ - terasa juh.

Po kúpe a odovzdaní domu novému majiteľovi, bude po dohode možné nehnuteľnosť dokončiť stávajúcim stavebníkom s novou zmluvou o dielo. Celkové dojmy sú veľmi priaznivé, bungalov je kvalitný, estetický osadený na dobrom mieste v rámci obce, vhodný pre cca 4 člennú rodinu. 

Bonusom ponuky je nová asfaltová cesta až k domu, zástavka autobusu, kompletná občianska vybavenosť obce a rýchla dostupnosť do centra Košíc cca 8km.

Výhodou tohto rodinného domu je taktiež výborné umiestnenie v rámci obce, v pôvodnej zástavbe rodinných domov v Kostoľanoch, naproti ponúkám  v novovybudovaných lokalitách kde vyrastajú nové satelity na poliach. Pre zhliadnutie videa skopírujte link z youtube:

https://youtu.be/LGQHlo27w5U

Cena nehnuteľnosti je 285 000 € vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04001 Košice. Tel: 0948 757 353

 

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Kostoľany nad Hornádom
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
136 m2
Plocha pozemku:
587 m2
Zastavaná plocha:
147 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti