Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Chata pri Vyhliadkovej veži 45m2, pozemok 836m2, predaj, Košice – Sever, Čermeľ, 04001 | Košice-Sever

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ulica: --
Počet izieb: 2
Celková výmera: 45 m2

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Partnersreal Vám exkluzívne ponúka na predaj, chatu s veľkým potenciálom, blízko lesa a zároveň 4 minúty od centra Košíc, Košice – Sever, Čermeľ. Nehnuteľnosť je situovaná cca 200m od zastávky MHD Vyhliadkova veža.
Záhrada má rozlohu 836m2 pri ideálnej šírke 27m a dĺžke 30 až 32m.
Na pozemku sa nachádza murovaná chata 36m2, so súpisným číslom, s prípojkou vody s vodomerom, elektrická prípojka aktuálne bez elktromera, žumpa a optický internet. Chata je murovaná, strešná krytina z pozinkovaného plechu.
Záhrada je z počiatku rovinatá, následne svahovitá za chatou, s ovocnými stromami a kríkmi, kompletne oplotená pletivom, z čelnej časti múrikom s drevenou výplňou.
Chata je dvojpodlažná, má pôdorys cca 40m2 (6,5x6m), disponuje kuchyňou, kúpelňou s vaňou a wc, obývacou izbou a spálňou s výstupom na murovanú terasu. Kúrenie je na tuhé palivo prostredníctvom krbu v obývacej izbe a piecky v kuchyni.
Chata si vyžaduje rekonštrukciu interiéru inak je v pomerne dobrom stave na chatovanie. Pri variante bývania je vhodné zvážiť prístavbu či výstavbu nového objektu s možnosťou zastavať 83,6m2.
Lokalita okolo vyhliadkovej veže ponúka obrovský potenciál bývania vo vlastnom chatodome, aktuálne značne využívaná na trvalé bývanie v prírode a zároveň 4min od centra Košíc.
Prístupová cesta je asfaltová a následne od zastávky MHD cca 200m spevnená, kamenitá s bezproblémovým prístupom aj v zime. Nieje potrebné terénne auto ????.

Cena nehnuteľnosti je 74 999 € vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04001 Košice.
Tel: 0948757353, email: gazi@partnersreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Sever
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
45 m2
Plocha pozemku:
836 m2
Zastavaná plocha:
36 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti