Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Starý tehlový domček s pozemkom 1381m2, predaj, Košické Oľšany, Košice - okolie | Košické Oľšany

139 000 €
dohoda
Celková výmera: 1381 m2
Cena 139 000 € dohoda

Popis nehnuteľnosti

Vladimír Gaži a Partnersreal Vám ponúka exkluzívne na predaj, veľký pozemok so starým domčekom v obci Košické Oľšany, vzdialenej iba 10km od Košíc, na príjemnej ulici v dobrej časti obce.

Klasický gazdovský dom je postavený z tehly, s rozmermi cca 7 x 15m, s úžitkovou plochou cca 80m2. Je samostatne stojaci,  v zástavbe rodinných domov, avšak vyžadujúci si kompletnú rekonštrukciu a šikovné ruky.

Pozemok je užší, so šírkou 10m, s rozlohou 1381m2, rovinatý, rozčlenený na domovú časť s predzahrádkou a vjazdom do dvora,  za domom na  záhradnú časť, ktorej súčasťou je aj skleník,  dospelé ovocné stromy a plechový sklad náradia.

Výhodou nehnuteľnosti je rýchla dostupnosť do Košíc (10km), súpisné číslo, napojenie na obecnú vodu a elektrinu a možnosť pripojenia na  obecný plyn v prípade novej prípojky. Kanalizácia zatiaľ v obci nieje.

Šikovný majster možno dom opraví, za zmienku stoji že bol čiastočne udržiavaný, JE TEHLOVÝ, vykurovaný prostredníctvom pecí na tuhé palivo, s funkčnou kuchyňou a plastovými oknami. Nakoľko sa jedná o menší dom s dvoma izbami, bol pôvodný „ganok“, veranda zamurovaná, čím sa zväčšila úžitková plocha o spojovaciu chodbu. V rámci čiastočného udržiavania má dom aj plastové okná.  Je čiastočne podpivničený, so suchou betónovou pivnicou, s rozlohou cca 16m2. Hlavným problémom domu je sedlová strecha so škridlou, osadená bez obvodového betónového venca a teda výmena či oprava je nutná.

Výstavba nového domu je taktiež možná, nakoľko sa jedná o výborné miesto v rámci obce so základnou občianskou vybavenosťou a rýchlim dopravným napojením do Košíc.

Cena nehnuteľnosti je 139000,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04001 Košice.

Tel: 0948757353, email: gazi@partnersreal.sk

 

 

 

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košické Oľšany
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Vidiecky dom
Iné:

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha predzáhradky:
60 m2
Plocha pozemku:
1381 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
10 m
Dĺžka pozemku:
142 m
Úžitková plocha:
80 m2
Zastavaná plocha:
105 m2
Podlahová plocha:
80 m2
Skladová plocha:
16 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Celková plocha:
1381 m2
Pivnica plocha:
16 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Elektrika - blízko pozemku:
áno
Plyn - blízko pozemku:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti