Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Murovaný chatodom, predaj, krásna zelená lokalita, Košice - Kavečany, časť Vitalina | Košice-Kavečany

  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Celková výmera: 90 m2

Popis nehnuteľnosti

Rezervované! Vám ponúka v exkluzívnom zastúpení  na predaj

 zaujímavý murovaný chatodom 7 min od centra, v krásnom, zelenom a kľudnom prostredí Kavečian, Košice I, neďaleko Vyhliadkovej Veže. Nehnuteľnosť je situovaná cca 300m od hlavnej asfaltovej cesty,  prístupná bežným autom po panelovej ceste, prípadne MHD (autobus č. 29). Samostatne stojaca stavba je po kompletnej rekonštrukcii , vrátane zateplenia obvodového plášťa, podkrovia a  v neposlednej rade aj podlahy. Stavba prešla prakticky kompletnou prestavbou z pôvodnej menšej tehlovej chaty v roku 2019. Príjemný chatodom v dobrom susedstve ponúka možnosti plnohodnotného bývania s úžitkovou plochou cca 80m2, plus príslušenstvo.

Domček je osadený na upravenom, mierne svahovitom pozemku v osobnom vlastníctve s rozlohou 560m2, pri šírke 12m a dĺžke 50m.

  Stavba je murovaná s dreveným krovom, zateplená  v rámci obvodového plášťa, strechy a podlahy. Strecha je sedlová s krytinou zo šindľa. Okná  sú plastové s izolačným troj-sklom, steny s hlatkými omietkami, elektroinštaláciou a vodoinštaláciou.  Odpad je zvedený do veľko objemnej betónovej žumpy. Domček je  napojený na pitnú vodu z vlastnej studne hlbokej cca 80m, následne upravovanej prostredníctvom mechanických filtrov, prípadne UV lampy a reverznej osmózy, ktorá funguje bezstarostne plne automaticky s údržbou raz za 3 mesiace. Nutne podotknúť že voda je pitná, kvalitná aj bez ďalších úprav. Samozrejmosťou je prípojka elektrickej energie, tv a internet je od spoločnosti Telekom. Plyn nie je v oblasti. V oblasti je taktiež možnosť napojenia optického vysokorýchlostného internetu od spoločnosti Antik.

Dispozícia ponúka vstupnú chodbu, predsieň, dennú miestnosť priestrannej obývacej  izby  čiastočne otvorenú s kuchyňou  a komorou, samostatné wc a kúpeľňa. Obývacia izba je prechodná do nočnej časti domu, po strmšom schodisku (chatového typu) na druhé podlažie. Druhé podlažie tvoria 2 spálne, pričom jedna z nich disponuje veľkou loggiou s výhľadom na západnú stranu pozemku. V suteréne sú ďalšie 2 miestnosti pričom jedna z nich slúži ako dielňa pre domáceho majstra a druhá ako technická miestnosť.

Kúrenie v dome je zabezpečené prostredníctvom lokálnych infra panelov, prípadne funkčný málo využívaný krb s prieduchmi. Teplú vodu ohrieva inteligentný bojler Dražice. Celkovo je dom dobre zaizolovaný s mesačnými nákladmi  okolo 150€ pri výbornom tepelnom komforte aj vďaka orientácií domu na južnú stranu.

 

Interiér je príjemný s plávajúcimi podlahami, keramickými obkladmi a dlažbami, omietkami, novou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi, rúra, šporák, umývačka, veľká americká chladnička s výrobníkom ľadu, digestor. Úložný priestor je zabezpečený formou vstavaných šatníkových skríň na poschodí a prízemí.

Nehnuteľnosť sa predáva vrátane zariadenia okrem osobných vecí.

Pozemok je mierne svahovitý, s murovanými  kaskádami, kompletne oplotený vrátane vstupnej  murovanej brány s  komfortným vjazdom na pozemok a parkovaním pre cca 2 až 3 autá. Zaujímavosťou je aj montážna jama na parkovisku. V bezprostrednej blízkosti domu je altánok s posedením a krbom. Na pozemku sú taktiež ovocné stromy a kríky či skalka.

Nehnuteľnosť je vhodná pre max. 4 osoby keďže disponuje 2 spálňami a obývacou izbou.

Cena nehnuteľnosti je 145000€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. Financovanie nie je možné na hypotekárny úver. V prípade záujmu kontaktujte Vladimír Gaži, Tel: 0948 757 353, email: gazi@partnersreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC
Lokalita: Košice-Kavečany
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:

Informatívna úverová kalkulačka

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
560 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
12 m
Dĺžka pozemku:
50 m
Úžitková plocha:
85 m2
Skladová plocha:
10 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
2019
Rok poslednej rekonštrukcie:
2022
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
90 m2
Plocha loggie:
5 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
5 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti